Shopping cart
BTW 21% (bij de prijs inbegrepen)
Totaal:
Voorwaarden

Prijs is inclusief BTW en bezorging. Producten hebben twee jaar garantie op productiefouten. Producten worden met zorg vervaardigd, maar kunnen kleine variaties ten opzichte van elkaar vertonen.

Gemiddelde leverduur 6-12 weken. Na bestelling nemen we contact met u op om de aanvraag te bevestigen en de planning en betaling met u te regelen. Betaling kan gedaan worden via bankoverboeking na akkoord op onze offerte.

Ieder product is met de hand vervaardigd en wordt op aanvraag gemaakt. Geef wensen voor kleur, maten en materialen aan in uw bestelling, zodat we onze producten kunnen aanpassen aan uw wensen. Stuur ons een mail met een aanvraag voor een ontwerp of inrichting op maat.

Tabled Europe B.V. verkoopvoorwaarden zijn van toepassing.

Ons verhaal

Meubilair met impact

People 01

Namibie

TABLED Namibia is een design meubelbedrijf opgericht door de Nederlandse architect Roel Rutgers en is gevestigd in Namibië. TABLED is een sociale onderneming die volwassen geworden weeskinderen uit de sloppenwijk in Windhoek een toekomstperspectief geeft door hun ambachten te leren en een goed betaalde baan te verschaffen. Onze meubels worden met de hand gemaakt en dragen bij aan diverse duurzame ontwikkelingsprojecten in Namibië.

Onze werknemers groeiden op in het weeshuis Hope Village in Windhoek en hadden door hun achtergrond weinig tot geen toekomstperspectief. Door hun in praktische vaardigheden zoals hout en staal bewerking te scholen, kan TABLED Namibia hun een zelfstandige toekomst bieden waarin ze bijdragen aan de ontwikkeling van de Namibische economie.

Local 01

Natuurlijk

Al onze ontwerpen worden van natuurlijke of milieuvriendelijke materialen vervaardigd met duurzaamheid in het hart van ieder product. Namibië is een van de dunst bevolkte landen op aarde en heeft een overvloed aan natuurlijke materialen. Onze ontwerpen zijn gebaseerd op de schoonheid van ons duurzaam gewonnen hardhout, marmer, graniet en leer.

Voor onze houtkap, het grootste onderdeel van onze meubeloperatie, werken we samen met diverse NGO’s. We maken specifiek gebruik van Prosopis, een soort geïmporteerd uit Zuid Amerika die het natuurlijke landschap in Namibië overgroeit. Deze soort dient uit het landschap verwijderd te worden om de lokale soorten te beschermen. Hiervoor werken we samen met diverse instanties in Namibië. Deze houtkap wordt gesteund door de Verenigde Naties (Unido), Debushing advisory service, Deutsche Gezellschaft fur Internationale Zusammenarbeit en de Namibian ministry of Forestry. Door een economie rond deze invasieve soort te creëren helpen we actief aan het behouden van het Savanne landschap van Namibië en behoud van de diersoorten die daarin leven.

We verschepen onze producten met partners die bewust omgaan met milieu. Doordat Namibië slechts half zo ver weg is als China, nog steeds Nederlands grootste leverancier van meubels, besparen we fors op CO2 uitstoot ten opzichte van veel import meubels. Daarnaast dragen we met natuurbehoud en ontwikkeling in Namibië effectief bij aan een duurzame toekomst.

Craft 01

Ambacht

We zijn een Namibisch ambachtsatelier waarin de handen van ieder individu elk product een uniek karakter geven. Samen met onze klanten creëren we onze producten op maat. Samenwerkingen met diverse Namibische kunstenaars maken onze producten een teamprestatie met een innovatief en verrassend karakter.

TABLED producten worden op bestelling gemaakt en kunnen worden aangepast aan de wensen en de smaak van onze klanten. Voor iedere klant zorgen we er voor dat een gezonde dosis karakter en authenticiteit onderdeel zijn van het productieproces.

We zijn elke dag op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om materialen en technieken te combineren om nieuwe ontwerpen te vervaardigen. Dagelijks verfijnen we onze vaardigheden in lassen, houtbewerking, duurzame coatingen, leer en textiel bewerking om nieuwe verfrissende producten te creëren.

Future 01

Toekomst

TABLED helpt om de toekomst van een jongere generatie vorm te geven. Een deel van onze jaarlijkse winst geven we terug aan het Hope Village weeshuis. Dit geld draagt bij om een nieuwe generatie op te laten groeien in een omgeving die welzijn en ontwikkeling biedt. Je kan hen zelf ook steunen. Kijk daarvoor op de website van stichting Hope Village Europe.