We staan voor je klaar

Bedenktijd & retourneren

Elk meubel dat Tabled maakt is uniek en wordt met de grootste zorg handmatig vervaardigd. Door het hout krijgt ieder meubel zijn eigen karakter. Het kan zijn dat jouw meubel hierdoor af wijkt van de kleuren en patronen van de afbeeldingen op onze website. Mocht dat niet zo uitpakken zoals gedacht, dan zoeken we graag met je naar een oplossing om alsnog aan je verwachtingen te voldoen.

Aan elk meubel is zorg en aandacht besteed. Het maakproces in onze werkplaats zorgt voor authentieke details in de afwerking van de meubels. Wij verzenden de items zorgvuldig om alles in de beste staat bij u thuis te bezorgen. Mocht je meubel na de lange reis toch niet uit de verpakking komen zoals zou moeten, dan staan we klaar om reparatie of vervangend onderdeel te leveren. We zoeken graag met je naar een duurzame oplossing die goed is voor mens en milieu.

Bedenktijd

Toch niet blij met je aankoop? Na de aankoop van je meubel geven we je de mogelijkheid om je koopovereenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden tot 30 dagen na ontvangst. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na levering van het meubel bij jou thuis. Je meubel wordt speciaal voor je gemaakt, dus voordat je van je herroepingsrecht gebruik maakt bespreken we altijd graag eerst de mogelijkheid om je meubel te veranderen, vervangen, repareren of ruilen.

Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien je van je herroepingsrecht gebruik maakt, vragen we je het meubel met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Tabled Europe B.V. te retourneren, conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies;

Retourneren

Wanneer je gebruik wenst te maken van je herroepingsrecht dien je dit binnen 30 dagen na ontvangst van het product kenbaar te maken aan Tabled Europe B.V middels het contactformulier op de website of een email aan info@tabled-design.nl. Vermeld hierbij (1) Het artikel, (2) Het artikelnummer zoals vermeld op de factuur en (3) De reden voor retour (4) De rekeninggegevens voor teruggave. We nemen dan contact op over het verzendadres en de mogelijkheden voor verzending van je meubel. Na deze instructie dient het meubel binnen 14 dagen retour gestuurd te worden. Je dient zelf een bewijs te bewaren dat je het meubel verstuurd hebt.

Indien na de genoemde termijnen geen contact op is genomen of het meubel is opgestuurd is de koop definitief. Bij retour ontvangst van het geretourneerde product wordt binnen 90 dagen, het volledige aankoopbedrag overgemaakt naar je rekening. Producten die zijn beschadigd of kapot zijn gegaan na ontvangst nemen wij niet retour. Wel geven we een garantie van twee jaar op fabricagefouten. Bij defecten staan we dus voor je klaar.

Verzendkosten bij herroeping

De verzendkosten voor het retourneren van producten zijn voor je eigen rekening. We vragen hiervoor – met het oog op de duurzaamheid– je begrip en helpen je graag om de beste en goedkoopste mogelijkheid voor jouw situatie te vinden. De kosten van pakketten die onder rembours of ongefrankeerd teruggestuurd worden, verrekenen we dan met het eventueel terug te storten bedrag.

Maatwerk

Het herroepingsrecht is niet op maatwerk van toepassing. Dit geldt voor alle meubels die we speciaal voor jou ontworpen hebben of waarvan de proportie is veranderd ten opzichte van onze standaard ontwerpen. Dit zijn producten die per contactformulier, mail of met de maatwerk knop op onze website zijn aangevraagd en met meer dan 10% in de lengte of breedte zijn aangepast en meer dan 3% in de hoogte ten opzichte van de standaard modellen of producten die speciaal voor jou zijn ontworpen. Mocht je twijfelen of jouw meubel maatwerk is voordat je deze bestelt, mail ons dan om met ons vast te stellen of je herroepingsrecht van toepassing is en welke situatie op jouw project van toepassing is.

Versie

18 februari 2021