Service

Aan alles is gedacht

Bij Tabled nemen we duurzaamheid serieus. We zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de leveringen voor onze producten, om onze milieu impact zo positief mogelijk te maken. In dit proces werken we met partners die op een verantwoorde en betrouwbare manier bezig zijn, zodat jij je meubels vlekkeloos en milieupositief geleverd krijgt.

Duurzaam gemaakt

Al onze meubels worden met de hand in Namibië gemaakt uit duurzaam Prosopis hout. Vanuit de duurzaamheidsfilosofie van ons bedrijf houden we geen voorraden aan, zodat er geen materiaal wordt verspild of onnodig transport wordt gebruikt. Je meubel wordt dus speciaal voor jou gemaakt, en is altijd uniek.

Bestelling en betaling

Na je bestelling op onze site sturen we je de bevestiging van betaling en zetten we je meubel op de productielijst van de werkplaats. Doorgaans zijn producten binnen 8 - 12 weken bij je thuis. Voor maatwerk aanvragen sturen we een offerte met betalingsdetails per e-mail toe. Tabled is een Nederlands bedrijf, dus je kan onze offertes met een normale bank overboeking betalen. Je meubel wordt na je betaling in onze fabriek in Windhoek gemaakt.

service

Transport

Zelfs onze verpakking is duurzaam: voor transport verpakken we je meubel in afvalkarton van de plaatselijke melkfabriek. Hoewel de logistieke industrie niet bepaald duurzaam is, is de CO2 uitstoot op transport vanuit Namibië maar de helft van die van meubels uit China, waar de meeste importmeubels vandaan komen. En vervoeren per schip is ongeveer tien keer schoner qua CO2 dan vervoer over land. Acht keer per jaar gaat een container met meubels naar Nederland. Zodra de datum van afvaart bekend is mailen we je de planning voor levering. Na aankomst in de haven bellen we je voor een geschikt bezorgmoment. Bezorging tot in je woonkamer (tot over de eerste drempel en tot op de eerste verdieping) is inbegrepen in de prijs. Woon je hoger dan de eerste etage en is er geen lift? Dan regelen we tegen meerprijs een traplift om je meubel te bezorgen.

Ontwerp en projecten

Alle ontwerpen op deze site zijn standaard ontwerpen die we kunnen aanpassen aan jouw wensen. We kunnen ook een nieuw ontwerp voor je maken. We rekenen dan een kleine ontwerpmarge bij de kosten van je meubel. Architecten en ontwerpers kunnen contact opnemen voor assistentie bij projectinrichting. Tabled kan projecten op maat aanbieden. We helpen bij het kiezen van de juiste meubels en het ontwerp van nieuwe meubels die bij het project passen. Wil je geen meubel, maar alleen een tafelblad of Prosopis onderdeel? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Garantie en retourneren

We geven twee jaar garantie op fabricagefouten. Lees hierover meer in onze Algemene Voorwaarden. Mocht je niet blij zijn met je aankoop? Dan kan je het meubel retourneren. Uiteraard kijken we met het oog op duurzaamheid eerst graag met je of we je meubel voor je kunnen aanpassen, veranderen of repareren. Lees hierover meer in ons retourbeleid.