Shopping cart
BTW 21% (bij de prijs inbegrepen)
Totaal:
Voorwaarden

Prijs is inclusief BTW en bezorging. Producten hebben twee jaar garantie op productiefouten. Producten worden met zorg vervaardigd, maar kunnen kleine variaties ten opzichte van elkaar vertonen.

Gemiddelde leverduur 6-12 weken. Na bestelling nemen we contact met u op om de aanvraag te bevestigen en de planning en betaling met u te regelen. Betaling kan gedaan worden via bankoverboeking na akkoord op onze offerte.

Ieder product is met de hand vervaardigd en wordt op aanvraag gemaakt. Geef wensen voor kleur, maten en materialen aan in uw bestelling, zodat we onze producten kunnen aanpassen aan uw wensen. Stuur ons een mail met een aanvraag voor een ontwerp of inrichting op maat.

Tabled Europe B.V. verkoopvoorwaarden zijn van toepassing.

Uw bestelling

Omdat elk meubel uniek is en speciaal voor u wordt gemaakt, dient u hierbij opdracht te geven voor uw bestelling. We nemen binnen drie werkdagen contact met u op om uw bestelling met u door te nemen. De opdracht wordt definitief nadat details zijn vastgesteld en betaling heeft plaatsgevonden.

Beschrijf hier uw speciale wensen, zoals aangepast formaat, kleur, materiaal of afwerking e.d. U kunt deze ruimte ook gebruiken om aanvullende vragen of opmerkingen bij uw bestelling te noteren.